HOME
  ORGANISATIE & VISIE  
  DIENSTEN
  ARBO, VERZUIM EN HRM  
  NIEUWS
  DE LAATSTE NIEUWTJES  
  LINKS
  VERSCHILLENDE WEBSITES  
  CONTACT
  EEM CONTACT MET ONS OP  
 
 
 
 
   
 
     
 
“Uw personeel is uw kapitaal”; een goede arbozorg levert een veilige en gezonde werkomgeving en hierdoor goede werkprestaties. Eén van de middelen hiervoor is de RI&E (RisicoInventarisatie & -Evaluatie).

Waarom een RI&E?
Door middel van de RI&E brengt u uw organisatie in kaart met betrekking tot arbeidsomstandigheden, gezondheid en welzijn. Vanuit de wetgeving en de verzekeraars worden aan deze inventarisatie eisen gesteld. Employment Profit heeft een eigen Basis RI&E ontwikkeld die aan de eisen van deze instanties voldoet. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het actueel houden van de RI&E, zodat u aan de geldende eisen blijft voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van een document dat u in het geval van een calamiteit ondersteunt bij de actie richting de verzekeraar en de wetgever.

Om te bereiken dat u, als ondernemer, naast uw dagelijkse werkzaamheden aandacht aan de RI&E besteedt, hebben wij er voor gekozen om de vraagstelling en de adviezen in begrijpelijke taal te formuleren. U wordt dus niet belast met ingewikkelde wetsteksten en onleesbare subartikelen - een werkwijze die zijn vruchten heeft afgeworpen.


Lees verder>>
 
 
 
 
     
           
   
 
     
  Username:  
   
  Wachtwoord: